Helg

Nu har annu en helg passerat. Helgen som varit spenderade vi i Arambol som var ett riktigt bra stalle. Stranden var fin och det fanns for mycket shopping. Vilket vi aldrig tycker ar trakigt. Arambol och nastan hela Goa kryllar av hippiekultur, vilket vi tycker ar harligt. Fast vi tycker att det kan bli lite for mycket ibland, som nar mannen gar med genomskinliga tygstycken som "badtrosor".
Det var lite lurigt att hitta ett bra boende till en borjan men till slut traffade vi en kille som hette Mathew som agde en butik, korde taxi och agde ett guest house. Rummet var riktigt bra men framat kvallen krop det fram ett myrbo, myggor i mangder (och da ar vi vid dethar laget vana vid mygg) och en enorm stor kackelacka. Men vi ringde bara Mathew och han kom och tog bort alla djur.
Sista natten bodde vi pa ett annat stalle eftersom vara fotter blev helt sonderbitna av bed bugs den natten. Trots alla insektsbett sa hade vi en underbar sista helg ihop med Sarah som akte hem i mandagsnatt.  Vi saknar henne redan. Men som tur ar sa kommer vi att ses igen pa hemmaplan snart:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0