I vantan pa projekt...

Hej alla!
Nu har var jobbvecka dragit igang men vi har inte jobbat nagonting annu. Vi var och besokte det projektet som vi trodde att vi skulle jobba pa i mandags. Det var ett projekt i slummen dar vi trodde att vi skulle fa aka ut till fattiga omraden och ge mat, klader och prata med barnen dar. Projektet har aven tre skolor utplacerade har och dar. Nar vi kom dit och blev introducerade for projektledaren fick vi reda pa att den hjalp som de behovde just nu var i de olika skolorna, da skulle vi alltsa fa vara pa olika. Det visade sig att skolorna ligger en bit ifran varandra vilket gor att vi maste ta olika bussar till vara projekt. Det ar inte aktuellt for oss da vi inte vill aka lokalbussen sjalva osv. Bussarna har ar proppfulla och ibland kanns det som dem ska valta. Vi besokte skolorna anda och gud sa gulliga alla barnen var. De brakade om oss och alla vill ta i hand och presentera sig.  :)
Igar vantade vi pa svar fran var kordinator Chand om ett projekt pa ett barnhem for flickor. Sa da blev det en slapp dag pa stranden bara. :)
Nu idag, har vi precis fatt reda pa att vi kan fa vara alla tre pa flickhemmet sa om en timme ska vi dit och kolla laget och halsa pa alla. Ska bli spannande :)
Uppdaterar mer och berattar om hur det var senare.
Kramar fran oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0