Bra vecka!

Hej där hemma!
Vi har haft en väldigt bra vecka. Nu har vi bott i huset i en vecka och det känns bra. Enda nackdelen är att vi får besök av massa djur hela tiden. Ena dagen en stor groda i badrummet, nästa dag en tjock gräshoppa som skrämde livet ur oss och inte nog med det, en kackerlacka i sovrummet. Men det är väl sådant man får räkna med när man är här.
Veckan med tjejerna har varit så rolig! Varje dag planerar vi och fixar till kommande pass. Denna veckan har vi pluggat med dem, lärt dem hänga gubbe, köpt bollar och kastat gris, och i torsdags och fredags hade vi danslektioner med dem. Vi lärde dem en ny dans från början till slut och de tyckte att det var så kul. De flesta var jätteduktiga då dem har taktkänsla i och med all indisk dans dem har lärt sig. Så nästa vecka tycker vi att det är deras tur att lära oss lite indisk dans ;) Det har varit svårt att få kontakt med dem som har barnhemmet men denna veckan känns det som de har släppt in oss lite mer. Skönt!
Nu ligger vi på stranden och skriver. Denna helgen är vi i södra Goa på e strand som heter palolem. Finaste stranden hittills :) vi bor i en strandhytt precis vid havet. Igår gick vi upp tidigt för att åka ut på en delfintur med båt. Efter en halvtimmes tur fick vi äntligen se delfinerna. Såg inte så mycket för dem var säkert rädda för alla båtar som körde runt och skulle kolla. Men en fena här och där såg man allt :) det var häftigt!
Men den största sysselsättningen denna helg har varit, håll i er.... Lusplockning. Fruktansvärt äckligt har det varit för oss.Vi har haft panik här. Det är flickorna på barnhemmet som har smittat oss med löss. Varje dag när vi kommer till jobbet sitter flickorna på rad och plockar löss på varandra. Tog ett tag för oss att inse att vi lätt skulle få det. Så nu i helgen har vi behandlat oss så nu är vi lusfria ;)
Imorgon åker vi hem till Assonora igen. Vi har planer på att åka till Bombay nästa helg. Så ska kolla på lite flyg och hotell i veckan :)
Ska även försöka lägga upp lite bilder i veckan. Hoppas ni har det bra hemma :)
Kramar från oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0