Äntligen!

Nu har det antligen dragit igang med jobb for var del :) Igar var vi och besokte projektet. Det ar ett "girls hostel" dar foraldralosa flickor bor. Vi halsade pa alla och det kandes valdigt bra. Sa nu ska vi jobba dar 3-5 varje dag. Det ar lite trakigt att det bara ar tva timmar om dagen tycker vi. Men det ar bara da dem behover var hjalp. Tjejerna gar i skolan pa dagen vilket ar bra, dem ar valdigt duktiga pa engelska.
Idag akte vi till stranden pa formiddagen. Kollade laget i Baga dar vi funderar pa att bo over helgen. Vill komma ifran volontarhuset och uppleva nagot annat  :) Sa vi far se vart vi tar vagen efter jobbet imorgon.
Pa jobbet idag hade vi sa kul. Forst gjorde vi en namnlek med tjejerna. Totalt ar dem 30 st sa det ar valdigt svart att lara sig alla indiska namn ;) Sedan korde vi dansstopp och dem bara alskade det. Speciellt Eric Saade!
Efter det var det dags for laxlasning, matten var valdigt svar. Imorgon har Sarah lovat en utav tjejerna att hjalpa henne med den indiska ekonomin ;) ska bli kul att se hur mycket hon kan om det...
Innan vi gick ville tjejerna fixa oss i haret. Sa alla tre fick jattefina flator i haret och en prick i pannan. De tycker verkligen att det ar kul nar vi ar dar! Imorgon ska vi mala med dem, vi har kopt massa papper och fargpennor sa det kommer dem nog att gilla :)
Det har flugit omkring en vaaaldigt stor fladdermus i vart kok hela kvallen. Sadar roligt! Inte direkt sant som hander hemma..
Innan vi akte pa resan blev vi varnade valdigt mycket om stromavbrott har. Och precis nu fick vi vara med om vart forsta. Det blev sa ackligt svart.. Fick anvandning for var ficklampa vi kopte hemma innan resan sa det var ju bra :)
En liten uppdatering fran Indien, hoppas allt ar bra med er hemma. Vi saknar er.
Kraaam

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul att ni äntligen fått börja med ert projekt och att allt löst sig. Det låter verkligen som att ni har det toppen och tjejerna verkar ju helmysiga att jobba med. Hur gamla är dom tro?

Ha nu en helt fantastisk helg så vill vi höra alla roliga detaljer från den sedan ;) puss!

2012-02-17 @ 14:35:41
URL: http://sararagnvaldsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0