Vi har det bra!

Ville bara uppdatera er där hemma om att vi har det så bra här i Bombay. Vi njuter av att få bo på ett fint hotell. Duschen som vi tog igårkväll var den bästa sen duschen man tog i Sverige innan vi åkte. Efter vår tid i huset i Assonora har vi kommit fram till att man inte har så höga krav längre på standarden där man ska bo. Det mesta kan bara bli bättre :) men nu gillar vi faktiskt huset hemma i Assonora.

Igår var vi runt på shoppingtur. Först blev vi lite besvikna. Trodde det skulle vara mycket bättre shopping. Vi började även bråka med en taxichaufför. Vi bad honom köra oss till den största shoppinggatan 10 ggr. Tog väldigt lång tid dit. Väl framme känns det som att vi kört genom hela Bombay ser vi vad han har kört oss till. En liten butik med bara indiska kläder. Frågade om det var det här han kallade den största och bästa shoppingen i mumbai, tydligen var det det. Han försökte även blåsa oss på pengar men det lyckades han inte med. Lurig gubbe!

Senare hittade vi en stor fin galleria som levde upp till förväntningarna iallafall. Så då blev vi glada :)

Blev även tillfrågade under dagen om vi ville vara med i en bollywoodfilm av en filmkille. Vi skulle åka till Bollywood, bli sminkade och få fina kläder och sedan göra någon scen i en film. Hade varit kul men vi tackade nej ;)

Den slummen vi ska till idag är den största i hela Asien. När vi landade igår såg vi lite utav det. Ska bli sjukt att se hela.

Nu väntar hotellfrukost! Ska bli väldigt gott.

Puss och kram från Bombay


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0