Sjukvecka

Veckan borjade inte som vi hade tankt oss. Efter en helt vanlig, underbar dag med flickorna borjade magarna att krangla. Efter en hemsk natt mandag till tisdag for Julia, med spya och hog feber bar det av till sjukhuset pa tisdagen. Vi som trodde att vi hade klarat oss undan sjukan som alla har varnat oss for. Men icke da. Sarah och Cecelia madde ocksa daligt sa vi akte tillsammans. Efter en liten latt undersokning fick vi massa tabletter utskrivna. Kontrollerade med mamma Annelie hemma i sverige att det var dugliga tabletter att kaka innan vi borjade. Nu mar vi mycket battre, men nu har Angelina borjat ma daligt istallet. Sa det kanske blir ett till lakarbesok. Vi far se.

Imorgon ar det var sista dag pa the girls hostel. Anledningen till att vi maste byta projekt ar for att tjejerna ska ha sina slutprov sa vi far inte vara dar och stora dem nu infor detta. Men vi har haft varldens basta veckor dar med dem. De ar sa glada och goa varje dag.  Kommer bli jobbigt att lamna dem, men sa ar det. Imorgon ska vi overraska dem med massa gosaker. Vi ska kopa kakor, godis, lask och massa leksaker :) Vi ska aven ta pa oss vara Saris (en drakt som alla kvinnor gar kladda i har). De kommer skratta sa mycket at oss, det ska bli sa kul att se :D Visar kort pa bloggen senare.

I helgen ska vi aka till Colva beach. Det ligger i sodra Goa. Vi har var egna lilla taxichaffis Deepak som kor oss overallt och vantar pa oss om det behovs. Snall kille!

Puss och kram fram India


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0