Helgen

I fredags hade vi som sagt var sista dag med flickorna pa "the girls hostel". Vi gick pa stan innan och kopte massa saker till dem. Nagellack, harklammor, kammar, prickar till pannan, armband och massa kakor och godis. Sen hade aven nagra andra tjejer med sig massa klader och gossedjur hemifran Sverige som inte passade till deras projekt sa det tog vi aven med oss. Dem blev sa glada :) Helt otroligt! De flesta gossedjuren var gamla mc'donalds djur men de drog och slet i dess djur och brakade om dem anda. Vi hade vara fargglada Saris pa oss och alla tyckte att vi var sa fina. Nar klockan narmade sig fem var vi tvungna att saga hejda, vilket var valdigt ledsamt.


Vi tog taxi direkt till colva beach dar vi blev rekommenderade ett hotell. Gick in och kollade pa rummet, fick ett pris och tog det. Vi packade in vara vaskor och gick ut och kakade. Nar vi tre timmar senare kom tillbaka sag vi att det rorde sig lite pa golvet. Det var ett stort kryp som bara var valdigt ackligt. Vi tittar oss omkring och ser annu fler stora feta kryp. Det var kackerlackor overallt! Vi tog vara grejer och gick ut dar ifran. Ville ha pengarna tillbaka och aka darifran till ett annat hotell men det var ju tydligen omojligt. De visade oss tva rum till men vi ville inte bo kvar dar. Sen tillslut fick vi dem att visa oss deras "finaste" rum.. Sa det tog vi och fick det for samma pris. De overtygande oss om att det inte fanns nagra kackerlackor i det rummet sa det var ju tryggt. Men icke da, nar vi ska sova kommer en liten javel krypandes pa golvet anda. Vi var inte sa poppis hos hotellagaren sen.


Blev aven ett till sjukhusbesok i helgen. For Angies mage. Det var ett fruktansvart besok. Vi fick sitta i en stor sal dar de var massa sjuka manniskor  som lag och blev behandlade. En man bara lag och skrek rakt ut. Killen bredvid oss hade sar i hela huvudet som en doktor stod och behandalde. Och dar satt vi mitt i allt detta. Var tvungna att ga ut innan vi svimmade. uscha! Men tabletter fick vi sa att det racker och blir over. Sa nu hoppas vi att vi ska vara friska framover :)


Snart ska vi aka hem till var lilla by Assonora igen. Ytterligare en jobbvecka vantar. Imorgon borjar vi forsta dagen pa ett dagis som ligger ratt nara dar vi bor. Det ska bli jattekul :) Vi har tyvarr fatt hora fran manga andra volontarer som ar pa skolor och dagis att barnen blir slagna av lararna. En tjej berattade att lararen slog barnen hela tiden. Sa fort de inte kunde nagot eller kanske bara hade lite smuts under naglarna. Uscha! Hoppas verkligen inte att det ar sa dar vi ska vara. Det far vi se imorgon!


Har ar det 40 grader om dagarna. Horde att det borjade bli varvader hemma nu med, harligt att komma hem till det :) halva tiden ar gjord nu.

Puss o kraam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0