Efter en vecka...

Nu har vi varit har i en vecka! Det har varit otroligt roliga dagar :) Vi har besokt Goas huvudstad Panjim, dar vi var pa en Bollywoodfilm, dock utan engelskt tal eller text sa man fick hitta pa handlingen sjalv.

I fredags var vi pa ett kryddplantage dar vi fick ga runt i djungeln och se hur kryddor vaxte fran grunden. Riktigt intressant :) Dar efter blev vi bjudna pa en indisk lunch som var valdigt annorlunda.  Vi fick aven smaka pa Fenni som ar en stark dryck som manga indier dricker innan en maltid. Det blev darefter elefantridning pa Elefanten Babo, 35 ar gammal! Det var en harlig tur. Angelina fragade elefantskotaren om han hade hittat Babo i djungeln, helt seriost, hahaha!  

Idag har vi varit pa ett indiskt brollop. Det var en helt otrolig upplevelse. Alla var sa glada att vi var dar! Vi fick en prick i pannan och blommor i haret. Efter vigseln fick alla ga upp till brudparet. Vi tog kort med dem pa scenen och hon tackade oss sa jattemycket och hon var superglad att vi kom!

Imorgon borjar allvaret da vi borjar arbeta. Vi ska arbeta med ett projekt som heter Education Trust. Berattar mer om hur det ar i veckan :)

Kram fran oss <3

Kommentarer
Postat av: werner

Vad roligt att ni har en blogg! Jag ser fram emot bilder :D Låter som ni har det jättebra! Lycka till nu imorgon!! <3

2012-02-12 @ 17:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0